Lokacije i termini treninga

Treninzi Omega škole trčanja održavaju se na četiri zagrebačke lokacije – na Jarunu i Savskom nasipu, u Maksimiru i u Sesvetama. Na svakoj lokaciji rade najmanje dva trenera. Kako bi se treneri mogli što bolje pripremiti za trening potičemo trkače da svoj dolazak prijave u anketama koje se na Viber aplikaciji objavljuju tijekom prijepodneva, na dane održavanja treninga (treninzi vikendom najavljuju se petkom). Treninzi u prosjeku traju oko sat vremena i sastoje se od zagrijavanja, glavnog dijela (trčanje duljine, vježbe snage i brzine) te na kraju rastezanja. Podloga po kojoj se trči je različita na svakoj lokaciji.

Uz prethodni dogovor s upravom škole trčanja i/ili trenerima, polaznici mogu mijenjati lokacije prema svojim potrebama.

JARUN

Nalazimo se na velikom parkiralištu ispred triatlonskih kućica koje se nalaze uz veslačke hangare. Trči se po asfaltu.

Termini treninga:

SAVSKI NASIP

Mjesto okupljanja je s južne strane Boćarskog doma. Trči se po uređenoj zemljanoj stazi, a po asfaltu samo prilikom prelazaka mostova.

Termini treninga:

MAKSIMIR

Okupljamo se ispred Čuvareve kućice, nasuprot restorana Maksimir, 20 metara od glavnog ulaza u park. Staza treninga je 90 posto zemljana, a 10 posto asfalta.

Termini treninga:

SESVETE

Nalazimo se na parkiralištu Osnovne škole Luka. Treninzi su kombinacija trčanja asfaltiranom šetnicom uz potok Vuger i trail stazama u šumi pored potoka.

Termini treninga:

1 komentar

Komentari su zatvoreni.