MultiSport kartica

Omega škola trčanja je u Zagrebu ekskluzivni partner MultiSport programa. Dakle, ako vam je poslodavac osigurao MultiSport karticu s kojom svakodnevno možete trenirati u mreži MultiSport partnera, tad je Omega škola trčanja jedan od spomenutih partnera, a trčanje jedna od ponuđenih aktivnosti. MultiSport kartica temelji se na mjesečnoj pretplati i korisnicima omogućava pristup svim sportskim objektima u MultiSport mreži.

Prilikom ispunjavanja upisnice u našu školu trčanja, naznačite da ćete članarinu plaćati preko MultiSport kartice i – to je to. Vaša jedina daljnja obaveza je na svaki trening donositi MultiSport karticu kako bi ju trener s vaše lokacije mogao evidentirati POS automatom namjenjenim upravo provlačenju MultiSport kartice.

Ako ste stari polaznik i vaša tvrtka je novi potpisnik ugovora o ulasku u MultiSport program, a jedan ste od zaposlenika kojemu je omogućeno korištenje MultiSport kartice, molimo da promjenu u plaćanju mjesečne članarine javite ljudima koji vode evidenciju polaznika Omega škole trčanja.

Dodatni info:

1 komentar

Komentari su zatvoreni.