Prvi trkački koraci uz Omega školu trčanja

Omega škola trčanja je jedna od rijetkih škola u Zagrebu koja održava svoje treninge čak 6 dana tjedno pa je idealna za rekreativce koji imaju promjenjivo radno vrijeme ili ljude koji žele kombinirati termine i lokacije te tako održavati kontinuitet treninga. Od veljače 2017. godine redovito upisujemo početnike, ali i one malo iskusnije trkače koji žele trčati s trenerima čije znanje i iskustvo jamče napredak. U proteklom vremenu Omega škola trčanja je postala jedna od najvećih i najbrojnijih škola trčanja u Hrvatskoj.

U početnim i naprednim grupama polaznici imaju priliku brzo napredovati i ostvariti svoje trkačke ciljeve. Bez obzira imate li natjecateljske afinitete ili se samo želite rekreirati i održavati formu, u Omegi ima mjesta za svakoga. Program i plan treninga se razlikuje od ostalih škola trčanja, jer se u Omegi ne nameću ciljevi, nego slušamo vaše. Treninge ne planiramo tako da kroz nekoliko mjeseci morate istrčati polumaraton, nego ih prilagođavamo individualnim sposobnostima i mogućnosti napretka svakog polaznika.

Treninzi se održavaju na četiri zagrebačke lokacije; na Jarunu i na Savskom nasipu, u Maksimiru i u Sesvetama.

Osim što zajedno treniramo, zajedno i odlazimo na utrke, obilazimo sljemenske staze, družimo se na roštilju… a ne manje važno je i da Omega škola Trčanja i magazin Trčanje početkom ožujka svake godine zajednički organiziraju Zagrebački proljetni cener na Savskom nasipu. Nastup na utrci je za sve članove Omege (i trenerski tim) besplatan. To osim nastupa na utrci (5 ili 10 km) uključuje super bogati startni paket.

Omega škola trčanja je u Zagrebu ekskluzivni partner tvrtke Benefit System čiji je brand MultiSport kartica. Ako imate MultiSport karticu obavezni ste ju donositi na svaki trening kako bi ju treneri provukli kroz POS automat pripremljen baš za tu namjenu. Više o MultiSport programu – tko ima pravo na karticu i kako se koristi, pronađite na OVOM linku.

Ako ste u potrazi za promjenom, rekreacijom, stručnim trenerima i odličnim društvom vidimo se na treningu Omega škole trčanja. Učinite taj prvi korak i napravite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje.

1 komentar

Komentari su zatvoreni.